AKTUELNO

Zadrugari ponovo nisu zadovoljni.

Iako je Veliki šef već u prvom pismu naglasio da zadrugari moraju pažljivo izabrati osam  dobrovoljaca zbog toga što ne znaju o čemu se tačno radi, oni su ponovo napravili nepromišljen potez.

Nakon što su saznali da će dobrovoljci biti ti koji će zapravo iću u kupovinu namernica onima čija su imena izvukli sa papirićima, oni su pokazali i te kako veliko nezadovoljstvo i nervozu. Veliki šef je to primetio pa im je zbog toga uputio još jedno pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, primetili smo da su pojedinci prilično iznervirani zbog činjenice da su se za dobrovoljce prilično nepromišljeno javili zadrugari koji nisu sposobni da izvrše zadatak Velikog šefa. Iako je u svakom pismu kada treba da se jave dobrovoljci da treba dobro da razmisle,  jer se ne zna o čemu se tačno radi. Rekli ste da neki ne mogu da kupe ni za sebe, a ne za druge. Prema kolektivu nije fer da se nepromišljeno javljate. Veliki šef ne voli nerazjašnjene odnose. Održite odmah sastanak na ovu temu. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Jedan od dobrovoljaca se pronašao kao prozvan, a to je Bane Čolak, pa je odlučio da se javno oglasi povodom sumnje da je neko aludirao baš na njega.

Foto: RTV Pink

Što se mene tiče, ja ću pričati u svoje ime. Ne postoji zadatak za koji sam se ikad javio i ne postoji zadatak koji do kraja nisam ispunio, ali bih voleo da mi daju argumente šta ja to nisam odradio do kraja. Verujem da će sve biti okej, a uvek će biti onih koji će imati neke primedbe, a ja ću se potruditi da i ovo ispoštujem. Hvala - rekao je Bane.

Među takmičarima je zbog ovoga nastala žestoka rasprava, a šta se tačno dogodilo i kakva je bila reakcija svih takmičara nakon ovog pisma pogledajte u nastavku.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

'