AKTUELNO

Dobili su instrukcije, ali ne i jasno obrazloženje.

Prvo pismo koje je poslao Veliki šef iznenadilo je sve ukućane, a ono što je bio prvi zadatak jete da se izabere osam dobrovoljaca. O čemu se tačno radi, i dalje niko ne zna, ali oni su odlučili da to budu Marko Miljković, Bane Čolak, Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Sara Reljić, Zorana Stefanov, Radosav Žuti i Nadežda Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada kada imamo 8 dobrovoljaca za izazov, vreme je da čujete o čemu se tačno radi. Svaki dobrovoljac će izvući najviše 4 papira. Svaki dobrovoljac će sam odlučiti da li će izvući 3 ili 4 papira. Važno je da dobrovoljci čuvaju papire sa imenima onih koje su izvukli do sledećeg pisma - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani su redom izvlačili papire a svako je dobio imena ostalih zadrugara. Papirići sa imenima koji pripali Banetu su: Duško, Milica i Toma, Marku Miljkoviću - Đekson i Milan, Teodori Džehverović - Dragica i Kija, Sanji Stanković - Marija Ana i Dragana, Nadeždi Biljić - Luna, Miki, Bebi Dol i Sloba, Zorani Stefanov - Janjuš, Maca, Anđelo i Miljana, Radosavu Žutom - Viktorija, Saška, Vojke i Lepi Mića i Sari Reljić - Bora, Filip i Mina.

Šta je to Veliki šef priredio za njih, preostaje da sačekamo i vidimo:

K.R.

#Rijaliti Zadruga

'