AKTUELNO

Ona je "krivac" zbog nesuglasica između zadrugara.

Divna Milanović je sinoć napustila Belu kuću i kao novog vođu imenovala Tomislava Panića, koji je u rijalitiju tek nedelju dana. Kako je došlo vreme da se podeli ovonedeljni budžet, on se konsultovao sa svojom devojkom Minom Vrbaški kako je najbolje raspodeliti džeparac, s obzirom na to da on ne poznaje dovoljno sve ukućane.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti ko je zaslužio koliko novca. Zbog Mace vam je dupliran budžet, jer je uspešno završila zadatak, ali onda ste kažnjeni sa po 1000 dinara. Vođa sad mora da odluči ko će koliko novca dobiti - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kako u Beloj kući stanuje 37 zadrugara, 11 njih će dobiti 7000 što je najveći budžet, 13 njih će dobiti 5000 i ostalih 13 će raspolagati sa najmanjim budžetom od 3000 dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Saška Karan je dobila srednji budžet koji iznosi 5000 dinara, pa je zbog toga bila uvređena, pa prekorela ovonedeljnog vođu.

Naravno da mi nije pravo. Ali ja ću se u svakom slučaju snaći. Očekivala sam naravno najveći budžet, na mene ne možete očekivati da ću bilo šta da radim. Znam da je Mina uticala na tebe, jer sam je poslala u izolaciju - bila je ljuta Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Luna Đogani je bila vidno iznervirana što su ona i Sloba Radanović dobili najmanji džeparac i smatraju da je razlog tome što su njih dvoje nominovali Minu.

Većina ukućana smatra da je Tomina devojka bila ta koja je delimično "zaslužna" što su ukućani dobili određene svote novca, a smatraju da su zaslužili više. Takvo mišljenje je imala i Miljana Kulić.

Zašto je Milan kao ulizica dobio najveći budžet, a ja srednji kao trudnica - bunila se Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Veliki šef odbio Banetov uslov: EVO NA KOJI NAČIN JE JEDINO ŽELEO DA POLJUBI NADEŽDU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'