AKTUELNO

Ovo je bila kap koja je prelila čašu.

U toku jučerašnjeg dana Jovana Tomić Matora je fizički nasrnula na Marka Miljkovića, zbog njegove optužbe da ona kao vođa nije obavila svoj deo zadatka, a pridikuje ostalim ukućanima.

Između ostalog, ona je želela da mu dokaže kako izgleda kada se neko nekome unese u facu, aludirajući na njegovu scenu sa Slobom Radanovićem. Situacija se otrgla kontroli i ona ga je prvo pljunula pa ošamarila, zbog čega je i dobila kaznu.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je čekao da se tenzija u Beloj kući stiša, pa otišao do Matore i očinski je posavetovao i ukazao joj da je njen postupak pogrešan i da takvo ponašanje ne sme sebi da dopusti.

Nije on bio okidač toga. Ja sam sama kriva za to. Ja sam istrpela mnogo gore stvari od toga, boli me ku*ac za Marka Miljkovića. Juče sam bila na ivici, bukvalno mi je bilo loše da mi on priča laži i priča "hajde, pi*ko, dođi". Alergična sam na pi*ke kao on - bila je besna Matora.
Ja slušam sve što pričate. Ne smeš to sebi da dozvoliš. Ti si njega pljunula i udarila. Ti si ga udarila zato što si rekla "Da se meni tako neko unese ja bih ga udarila" - prebacivao joj je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAKO LI ĆE ODREAGOVATI KAD SAZNA: Miki slagao Miljanu da nema cigarete, a samo njemu je POKAZAO ŠTEK! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'