AKTUELNO

Niko nije očekivao da će se njih dvojica posvađati.

Iako su imali jedno veoma lepo i iskreno prijateljstvo, Bane Čolak je iznervirao Mikija Đuričića do te mere da je počeo sve da lomi po kući!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, kako je Miki prehlađen već tri dana, on je morao da pije čajeve kako bi u potpunosti oporavio. Međutim, Baneta to nije zanimalo pa ga je upitao kako to da on pije čaj, a njemu niko ništa nije dao.

Pa je*em mu mater, dali su mi jer sam bolestan, šta je problem? Dali su mi čaj da se inhaliram, nesrećniče! Ja neću da ti dam čaj, baš ti se sad pije čaj, u 4:25! Sram te bilo! Znači, ako su meni dali jer sam bolestan, treba i tebi! Izvini što ti nisu dali čaj, a nisi im ni tražio! Dajte mu sve, je*em li ti mamicu! Otišao sam sa živcima skroz! Kao da sam ne znam šta dobio! A ovo mi treba za lek, ako ti dođeš da mi tražiš ne mogu ostalima da ne dam! - vikao je Miki.

Kako je u besu krenuo da lomi po kući, obezbeđenje je odmah uletelo unutra kako bi odreagovalo i sprečilo eventualni fizički kontakt između ova dva zadrugara, a Bane je obrazložio da ga je pogrešno shvatio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njemu se sve daje poslednje, mi smo njemu zadnje parče hleba dali! Ima 30 kesica čaja, ne može svom drugu da da jednu kesicu! Mi se nikad nismo svađali, ali evo, mi pravimo kiflice, on dođe i sprda se! Ja samo ne volim to da ono što je moje to je samo moje, a ostalo je sve naše - ispričao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki je priznao da je ovo samo kap koja je prelila čašu i da su njegovi živci već pri kraju, a da li je Bane ispravno postupio i da li je na ovaj način prodao prijateljstvo sa nekim ko mu je bio najveća podrška i savetnik u svakom trenutku, procenite sami.

K.R.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

'