AKTUELNO

Nova ukućanka je već uspela da se zameri sa jednom takmičarkom.

Bebi Dol došla je u Belu kuću kako bi se pridružila ostalim zadrugarima, ali kao gost. Ukućanima je ona bila i te kako zanimljiva, ali je već na samom početku stvorila predrasude o Miljani Kulić.

Naime, ona je Miljanu napala zbog toga što je sigurna da joj je dala naočare koje joj ona, u međuvremenu, nije vratila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja opasno dobro pamtim situacije. Te naočare su meni jako važne, bitne, neka moja uspomena, ali to nije važno. Ja ću ti ih dati, ti mi pružaš ruku, ali čim završiš ti ćeš da mi ih vratiš, toga se sećam odlično -  počela je Bebi Dol.
Da li sam ja, Milane, nosila naočare? Prvo sam vas pitala, a vi ste mi onda rekli da nemate, ništa vi meni niste dali - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dobro, znači, pukla sam za naočare na seljačku foru,ali nisi ti seljanka, nego sam ja, nisam mogla da poverujem da ova kombinacija može da bude kulturna - bila je iskrena Bebi Dol.

Niko od ukućana nije potvrdio da joj je ukućanka zaista pozajmila te naočare, a Miljana je želela da izbegne konflikt pa je potražila Sašku Karan kako bi joj ispričala za novonastalu situaciju.

Nabedila me da mi je dala neke plave naočare, a nije! Pa videćeš šta ću sutra da joj uradim - rekla je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li je Bebi Dol zaista pogrešila po pitanju Miljane, pa je zaboravila da je naočare možda dala nekom drugom, vreme će pokazati. A detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku, pa procenite sami.

K.R.

#Bebi Dol

#Miljana Kulić

'