AKTUELNO

Luna se ponovo setila detalja iz života njene porodice.

Mlada blogerka Luna Đogani pred milionskim auditorijumom u javnosti je iznela mnogo detalja iz svog privatnog života, što se njenim roditeljima nimalo nije dopalo i na čemu joj jedino zameraju. Iako ona nije svesna toga, ona se s vremena na vreme seti pojedinih situacija koje su joj ostale duboko urezane u sećanju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Između ostalog, Luna je razgovarala sa ukućanima, na šta je bila podstaknuta da ispriča jednu od situacija koje su obeležile njen život, a to je priča o sceni koju je gledala kada se njena mama Anabela Atijas podvrgla plastičnoj hirurgiji, tačnije, ugradnji silikona u grudima.

Ja sam imala 6 godina možda, tad je moja mama radila silikone. I ja sam spavala, a ona obukla neku svilenu pidžamu sivu. I ona ustala, plače! Legla i nije mogla da se pomeri. Ja plačem sa njom, a ona vrišti! Dižem ja nju, moj tata hvala Bogu došao, tu pidžamu nikad nije obukla - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanka je takođe dodala da nikada neće zaboraviti taj trenutak, koji je njoj i te kako teško pao. A da li će Anabela zameriti zbog ovoga ili će imati razumevanja zbog toga što je njena miljenica u zatvorenom prostoru već sedam meseci, preostaje da saznamo.

Foto: Instagram

Detaljno ovome možete pogledati u video - klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'