AKTUELNO

Ukućanka priznala da je otvorena za nove ljubavne odnose.

Veliku pažnju gledalaca kraj malih ekrana privukla je Kristina Kija Kockar koja je isto tako pred milionskim auditorijumom prevarena od strane njenog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića.

Iako je pri samom ulasku naglasila da ima novu ljubav po imenu Andrija Lazović, ona se u poslednjih nekoliko dana ne oglašava povodom veze sa njim, što je pojedinim ukućanima to bilo itekako čudno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, ona je svojom izjavom šokirala sve prisutne kada je u razgovoru sa Duškom Radonjićem pomenula da je spremna za nove ljubavne odnose.

Znači, Kija, ti kad sretneš nekog malo ozbiljnijeg muzičara, možeš opet da probaš - šalio se Duško.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Naravno, za te projekte ko bude želeo može slobodno da me kontaktira, da ih dignem. Oženi me, prevari me, pravimo biznis! Sad se razvodim u junu, Zadruga 2 u septembru, idemo u Zadrugu. E sad, da li ću ja imati muža, ili neću...  Idemo, druga Zadruga, drugi muž! Ne daj Bože više nikad, šalila sam se - rekla je Kija.

Kako će njen navodni dečko prokomentarisati kada čuje o čemu njegova draga razmišlja, s obzirom na to da u svakoj šali ima pola istine, pokazaće vreme.

K.R.

#Kristina Kockar

'