AKTUELNO

Ova zadrugarka priznala je da nije ravnodušna prema novom ukućaninu.

Maca Diskrecija dobila je sve pohvale zbog toga što je obavila jedan od najtežih zadataka u Zadruzi, a to je spavanje u kućici za pse u kostimu koji je morala da nosi dvateset četiti časa dnevno. Voditelj Ognjen Amidžić razgovarao sa njom o tome, a ona je i te kako bila zahvalna zbog svega što joj je produkcija omogućila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, spekulisalo se o tome da je ukućanka bacila oko na novog ukućanina, a to je otac Andrijane Radonjić. Maca je Dušku Radonjiću prirasla za srce već pri samom ulasku, a ona je otvoreno priznala da joj on u potpunosti odgovara.

Duško je prijateljski nastrojen prema meni, u dobrim smo odnosima. On ima baš te godine koje meni odgovaraju. Izgledao mi je kao biznismen, ali nije. Kod Bore mi nije smetalo, ali kod njega da (smeh). Ne mogu da lažem, nisam se zaljubila, teško mi je to da se zaljubim tako brzo... Ali mi je dobro sa njim, zezamo se, zezaju me svi ukućani. Njega već zovu Duško Mačak. Andrijana se promenila prema meni, sad me gotivi. Zezala sam je danas, rekla sam joj: "Od danas ćeš morati da me slušaš". Sve je moguće. Nije on pokvaren, sviđa mi se ta njegova dobrota, ali generalno sa kim god od muškaraca da sednem, oni me spajaju - bila je otvorena Maca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Maca je bila i te kako iskrena i nasmejana dok je pričala o novom takmičaru, a kako će se situacija odvijati preostaje da ostanemo uz najgledaniji rijaliti šou, ,,Zadrugu".

K.R.

#Maca Diskrecija

'