AKTUELNO

Ukućanin nije bio spreman da o svemu otvoreno razgovara sa voditeljem.

U noći nominacija pojedini takmičari imali su priliku da u interjvuu sa voditeljem Ognjenom Amidžićem razgovaraju o svemu što je obeležilo nedelju koja je na izmaku. Među njima bio je i Tomislav Panić koji je odmah nakon ulaska u Belu kuću uplovio u vezu sa Minom Vrbaški, a s obzirom na to da je ona nominovana od strane ukućana, on je pred širom javnošću izjavio da je siguran da ona neće biti ta koja će napustiti najpopularniji rijaliti.

Foto: Printscreen Youtube

Ostavio sam joj trag, smajlić koji ima na ruci, ja sam njoj ostavio trag. Prija mi žensko društvo. Ja se ne igram sa emocijama, one su se prosto desile. Ja uvek imam emocije, tako da ja neću da radim nešto bez emocija, nema smisla. Mina ne ide kući, ja sam u to siguran - rekao je Toma.

Iako se tek pre nedelju dana pridružio stanarima Bele kuće, on je već stekao utisak o svim ukućanima, ali i o njihovom višemesčnom odnosu koji se iz dana u dan menja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da se Bora malo povukao, rekao sam mu da mora da ustane. Momci su sjajni, inače. Po priči su shvatili da ja uopšte ne lažem, ja sam to što jesam. Ja sam ovde nedelju dana. Za ovih nedelju dana mogu da kažem da nema prijateljstava, po meni. Ovde je svako na distanci. Ja ne mogu da shvatim da neko nekom može da kaže: "Pu*i ga". Meni je takav čovek nepotreban, beskoristan. Oni su sticajem okolnosti tu i svi su u jednom kompleksu, nema gde da ode, možda je i to - istakao je Toma.

Iako je pred milionskim auditorijumom osvojio srce zadrugarke, on je na pitanje voditelja da li je možda još koja ukućanka pala na šarm mladog manekena ostao nem, pa nije želeo da o tome razgovara, ali svakako nije sakrio da u to sumnja.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da, da bi to trebalo devojke da kažu. Mislim, moguće, ne znam... Ne bih da otkrivam to što trenutno mislim. Ali, da ne bude ja sad tu nešto... Ne bih o tome. Ipak ljudi to gledaju i mislim da šta god budem rekao, reći će da ja nešto lupam ovde. Ja svakako ne odustajem od Mine - iskren je bio Panić.

K.R.

#Tomislav Panić

'