AKTUELNO

Plaši se za njihovu vezu.

Jovana Tomić Matora je u toku dana je fizički nasrnula na Marka Miljkovića, zbog čega se istog trenutka pokajala kada je shvatila šta je uradila. Sanja Stanković je zbog njenog postupka ronila suze, ali joj i bila najveća podrška u tom trenutku.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je provela sa njom ostatak dana u Hotelu "Zadruga" razgovarajući i plačući za svime onime što su doživele u prethodnim danima.

Sad kad sam rekla i ti praviš takvo sranje. Zbog čega sam se ja trudila, zbog čega smo bile šest meseci zajedno. Zato ja ne volimd a kažem tu reč "volim te", jer se posle toga uvek nešto desi. Eto zato što krijem emocije. Bolje da budem folirant, nego da budem povređena. Rekla sam ti ako to uradiš izgubićeš mene i porodicu. Moraš da razmišljaš nisi balavica. Šta ja sada da radim? - bila je očajna ova zadrugarka.
Ljubavi, nisam imala kontrolu, tek sam postala svesna kada sam došla ovde, kada sam tebe videla i čula. Ništa mi nije bitnije od tebe. Desilo se. Ne mogu više. Pucam. Loše se osećam - priznala je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Zar je to bitnije nego tvoj život. Evo ja sam plavuša, retardirana, glupa, ali ja ne razumem. Ako ti je nešto bitno za to se boriš. Bukvalno si pljunula po meni, po ovih šest meseci. Sve je bilo za džabe - prebacivala joj je Stankovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Matora je bila izbezumljena zbog situacije u kojoj se našla. Pravdala se svojoj simpatiji da nije imala nameru da uradi tako nešto i da ne želi da uništi ono što ima sa njom.

Pročitajte još: BORIĆE SE ZA NJEGA? Sve je OČIGLEDNO, Miljana BACILA OKO Duška, a pored nje JOŠ DVE ZADRUGARKE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'