AKTUELNO

Šta je želela da kaže?

Rijaliti Zadruga, koji se od septembra emituje na televiziji Pink, obara sve rekorde gledanosti, a za to su definitivno jednim delom zaslužni Luna Đogani i Sloba Radanović, koji je sa njom prevario svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar. Zbog njihove romanse u celu priču upletene su i porodice ovo dvoje zadrugara, a najviše tereta osetila je Anabela Atijas, blogerkina majka.

Foto: Youtube

Ona je pre nekoliko dana iznenadila sve kada je najavila da će se povući iz javnog života jer ne može da podnese sve što se dešava. Ipak, očigledno je Anabela i dalje rešena da bude aktivna na društvenim mrežama, pa je noćas poslala čudnu poruku:

Ljubavi, nemoj da izađeš iz rijalitija još barem narednih devet meseci, jer sve ode u đavola... Ostadoše bez plata i načina da izleče sopstvene frustracije - napisala je Anabela.

Foto: Printscreen Instagram

Na koga je mislila kada je pisala ovu poruku, nije poznato, ali očigledno smatra da je Luni bolje u Zadruzi nego van nje. Ispod ove fotografije njeni pratioci ostavljali su komentare, pa je tako jedna od njih napisala da Anabela preko ćerke pokušava da vrati karijeru jer je toliko postala nebitna za estradu, s obzirom na to da je u opisu svog Instagram profila napisala "Lunina mama". Očigledno se Anabeli ovo nije svidelo, pa je rešila da se obračuna:

Da, tako je, samo ne znam zašto me pratiš kad sam nebitna - napisala je Anabela.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TRPIM VELIKI PRITISAK OD STRANE PORODICE: Kija jednom izjavom DOVELA U PITANJE NJIHOVU VEZU, a ovako joj je odgovorio ANDRIJA! (FOTO)

Kako će se dalje ova drama odvijati i da li će Anabela ostati pri tome da ne daje izjave, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Rijaliti Zadruga

'