AKTUELNO

On nije bio spreman za ozbiljnu vezu sa njom.

Pinkova zvezda Aca Živanović često je tema pojedinih ukućanki, a Kristina Kija Kockar nedavno je u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila da jedna zadrugarka često priča o njemu, kao i da bi volela da im se on pridruži u Beloj kući. U pitanju je Ana Korać!

Foto: Privatna arhiva

Kako smo saznali, to nije slučajno! Naime, Ana i Aca se poznaju odranije, a ona se, kako naš izvor tvrdi, u pevača zaljubila na prvi pogled.

- Ana i Aca su se upoznali prošlog leta u jednom klubu, preko zajedničkih prijatelja. Ana je odmah bacila oko na njega, dopao joj se fizički, a svideo joj se i njegov stav. Popili su oboje malo više te noći i zajedno su napustili klub, niko nije znao gde su otišli zajedno te noći, a Ana je kasnije svima pričala da su oni samo poznanici i da ju je Aca samo odvezao do stana - počinje priču dobro obavešteni izvor za Pink.rs i dodaje:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Međutim Ana od te noći nikada nije mogla da sakrije koliko joj se dopada Aca, čak je u nekoliko navrata inicirala susret, ali do toga nije došlo jer on nije bio spreman za nešto više. Ona ga je tad privukla svojim atraktivnim izgledom i to je to. Brzo ga je to prošlo, šta se desilo izmeđi njih, desilo se, ali ona nikad nije prestala da misli o njemu. Ma on je njoj tiha patnja, zbog toga često i priča kako bi volela da on uđe u ''Zadrugu'' -

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: I ONI SU U ŠOKU: Vojketovi prijatelji se nisu nadali njegovom i Sarinom raskidu!

Kako bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo Pinkovu zvezdu koja nije želela da otkriva detalje poznanstva sa Anom Korać.

Foto: Printscreen Instagram

- Poznajem Anu, ali to šta smo imali i da li smo nešto imali ne želim da iznosim javno jer nije džentlmenski, pre svega. To su intimne stvari. Čuo sam da je u nekoliko navrata izjavila da bi volela da uđem u ''Zadrugu'', baš me je lepo nasmejala. Mada nikad ne reci nikad - rekao je kroz osmeh mladi pevač za naš portal.

Autor: M. K.

#Aca Živanović

#Automobil

#Pinkove zvezde

#pevač

'