AKTUELNO

Divna potištena danima.

U toku porodičnog sastanka Divna Milanović je ustala kako bi se požalila svojim cimerima kako joj smeta ponašanje Nadežde Biljić, da je ona neprijateljski nastrojena prema njoj.

Vrištala si na nju, rekla si da ti imaš glavnu reč i ona od tada non stop plače. Ona želi sada pred svima da te zamoli da je više ne diraš - pojasnila je Dragica zadrugarima.

Foto: Printscreen Youtube

Nadežda je bila vrlo neprijatno iznenađena zbog ovih reči i odmah je želela to da raspravi sa njom, a tom prilikom se Divna rasplakala. Kao razlog je istakla da joj se sve skupilo i da joj mnogo nedostaje ćerka koju je sanjala pre nekoliko večeri.

Ja slušam šta god mi ko kaže,ja nisam sujetna. Slobodno šta god da ti smeta, odmah mi reci, ako sa nekim možeš da pričaš onda sam to ja, uvek. Ja sam ti to rekla u kontekstu mene će da kažne, ti si se uplašila da će da ti oduzmu honorar. Kad si me pitala ko ti je dao dozvolu, ja sam ti namerno zbog Dragice kja me konstantno kači sa mnom. Žena ima problem sa mnom. Ona žena nema autoritet nadamnom, ja nju ne je*em ni dva posto. Žena je debil. Ona se meni nakači na kičmu i vrat. Ja tebe volim.U pola noći ako ti nešto treba, traži.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar Milan Milošević je želeo da porazgovara sa ovom zadrugarkom kako bi joj olakšao muke koje je tište već danima.  On ju je tešio da nema potrebe da brine o svojoj ćerki i da je ona sigurno u najboljim rukama.

Na prvom mi je mestu ćerka, ne znam gde je šta radi. Ne mogu ovde, imam jedan problem koji ne znam da rešim sama sa sobom. Hoću da razgovaram sa nekom osobom koja nije ovde - rekla je plačljivim glasom Divna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: UVREDILA SVE CIMERE U DVE REČI: Luna potpuno POBESNELA, ušla u ŽESTOKI RAT sa Filipom, pa izgovorila nešto zbog čega je naišla na OSUDU (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Divna Milanović

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'