AKTUELNO

Zadrugari nisu puno marili za ovonedeljnog vođu!

Dragica Janičić trenutno je vođa u "Zadruzi", a s obzirom na to da ostali zadrugari nisu toliko marili za reči vođe, danas je stiglo pismo Velikog šefa, nakon koga su svi zadrugari izneli svoje stavove na ovu temu.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, kao što znate održavanje porodičnih sastanaka je obavezni deo. Dok je Dragica čitala pisma, čak niste imali toliko poštovanja prema njoj da sednete za sto. Sada želimo da čujemo koji je razlog za ovakvo ponašanje prema ovonedeljnom vođi - između ostalog pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

U nastavku pisma Veliki šef dodao je i da je u sezoni virusa potrebno luftirati redovno prostorije i da je zbog zdravlja potrebno da ukućani drže hranu na mestima gde je za to mesto, a ne po štekovima. Podsetimo, ranije u toku dana zbog luftiranja spavaće sobe došlo je do svađe između Lune i Filipa.

Foto: RTV Pink

Mislim da Dragica nema veze sa životom, kao da ne sme da se dereš na ljude. Bila si mnogo blaga. Spokojna si previše bila ove nedelje, nisi bila aktivna, nisi se ni svađala kao ranije - izjavio je Bora.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Samo da se zna da je Luna napravila Kiji doručak, ko zna šta se tu dešava! - ubacio se Miki, koji je kasnije dodao i da mu je žao što se ove nedelje posvađao sa Marijom Anom.
Najmanje je boravila ovde, nisam je viđao. Proka je rekao danas kako je ona prvi vođa koga je budio - izjavio je Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

U toku sastanka došlo je do svađe između Mace Diskrecije i Milana Miloševića, a Gordana Džehverović otkrila je i kakav je odvratan prizor zatekla u toku jutra, a kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Dragica Janičić

'