AKTUELNO

Ne prašta ni najmanju sitnicu.

Odnos između Nemanje Đerić Đeksona i Mine Vrbaški se iz časa u časa menja. U jednom trenutku se vole, u drugom su najgori neprijatelji i povređuju jedno drugo. Kako Mina nije sigurna u Đeksonova osećanja zamera mu svaku sitnicu, a ovog puta mu je zamerila njegovo prijateljstvo sa Zoranom Stefanov.

Foto: Printscreen Youtube

Vrhunac ljubomore je takođe što je u momentu kada su njih dvoje vodili ljubav pod tušem, Zorana uletela u kupatilo, a Minu je izjedao crv sumnje zašto se ona pojavila baš tada.

Smeta mi Zorana, jako mi smeta, odvoj krevet od nje. Neću da spavam sa njom. Kad je ona tu, razumeš osećam se kao najveće govno, Nemanja smeta mi to. Ljubomorna sam - priznala je Mina.
Je l' ti imaš želju da spavaš sa mnom? Što ona mora da izađe iz kreveta, što ne možeš normalno da pričaš? - Besneo je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, nekoliko sati pre ovog razgovora oni su pričali o svom venčanju, a sada su već u svađi. Nemanja nije mogao da poveruje da je Mina postala ljubomorna, pa joj to opasno zamerio.

Pročitajte još: UPUTILI JEDNO DRUGOM NAJGORE UVREDE: Miljana i Marko se ŽESTOKO POSVAĐALI, uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'