AKTUELNO

Ne želi Jovanu u blizine njegove ćerke.

Kako je u toku prethodne noći po prvi put u javnost izašao otac Sanje Stanković, Novica kako bi svojoj ćerki pružio punu podršku i pokazao da je on uz nju, ma šta da se priča. Voditeljka Dušića Jakovljević ga je pitala kako bi okarakterisao odnos njegove mezimice i Jovane Tomić Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora se postavlja kao da je Sanja njeno vlasništvo i ako je neko pogleda, čak to i meni smeta, kada je Sanja počela plakati i kada je htela da izađe, pa se vratila. Ja sam tada poludeo. Nemam komentar za tako nešto. Imao sam nameru da uđem u Zadrugu, imao sam taj potencijalni poziv, bolje što nisam ušao, ne bi znao kako bi Sanja reagovala. Ali sam hteo da joj budem podrška zbog Matore zato što je često napada - rekao je Sanjin tata Novica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tata Novica uporno tvrdi da Sanja apsolutno ništa ne oseća prema Matoroj i da je njihov odnos čisto prijateljski, kao i to da je Matora jako posesivna, zbog čega ga njeno ponašanje često ljuti da je želeo da u tim trenucima bude uz svoju ćerku.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRVI PUT U MEDIJIMA SE POJAVIO ON! Sanjin otac ZGROŽEN odnosom svoje ĆERKE i Matore: Ona je sve to pogrešno protumačila! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'