AKTUELNO

Držaće se što dalje od njega.

Zadrugarima je pušten snimak na kome je  Marko Janjušević Janjuš skrenuo pažnju Jeleni Krunić da Nemanja Đerić Đekson nije dečko za nju i da je ona ispala "glupa" što je uopšte ušla u bilo kakvu priču sa njom, jer se on nakon samo nekoliko trenutaka bacio u zagrljaj bivše devojke Mine Vrbaški, a Jelenu bacio kao "prljavu krpu".

Foto: RTV Pink

Đekson se branio time da on nijednoj od devojaka sa kojima je bio u rijalitiju "Zadruga" nije davao nikakva obećanja, već da je tu došao da se zabavi. Povodom ovoga oglasila se Jelena koja nije bila saglasna sa time.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, ona tvrdi da joj je Đekson nešto obećao u garderoberu, dok se on toga ne seća, jer je bio u alkoholisanom stanju. Krunićka nije mogla da ostane ravnodušna zbog njegovih reči pa je prokomentarisala šta zaista misli o njemu.

Ja nisam bila upućena u priču da je jedna zbo njega htela da se seče, druga doživela nervni slom, ja sam Nemanju ovde upoznala kako sam ga upoznala, smatram da je intelignetiji od 95% od ljudi za ovim stolom, kao što i dalje smatram. Verovala sam u one reči i onu priču koju mi je pričao kada smo jeli i pili kafu. U tog Nemanju i taj sklop u njegovoj glavi sam verovala - rekla je Krunićka.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRVI PUT U MEDIJIMA SE POJAVIO ON! Sanjin otac ZGROŽEN odnosom svoje ĆERKE i Matore: Ona je sve to pogrešno protumačila! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jelena Krunić

#Marko Janjušević

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'