AKTUELNO

Zahtevao odlazak kod zubara, a pritom mu je bila omogućena poseta već devet puta.

Bane Čolak jedan od ukućana najgledanijeg rijalitija "Zadruga" je uprkos svim intervencijama produkcije koja se brine o zdravstvenom stanju svih zadrugara imao primedbe kako ostali stanovnici Bele kuće imaju veće protekcije nego on.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, on se u toku jučerašnjeg dana oglušio o pravila Velikog šefa, pa nije nosio bubicu, a i prespavao veći deo dana, a pritom je svoje cimere isprozivao stavljajući u prvi plan svoje probleme.

Dragi zadrugari, Bane je kažnjen dva puta, prvi put novčano zbog spavanja, a drugi put zbog bojkotovanja zadatka i nenošenje bubice direktnom nominacijom. Bane, međutim očigledno ima primedbe na postupke Velikog šefa jer je proveo celo veče u komentarisanju naših odluka kao i u ogovaranju zadrugara koji po njemu za razliku od njega imaju protekcije. S obzirom na to da je Banetov problem zubar, da li si svestan da si do sada imao 9 poseta zubaru i jednu posetu lekaru zbog problema sa desnima. Sada kada smo raščistili to da si često išao kod zubara, da smo brinuli više o tvojim zubima više nego ti sam pre Zadruge, ne možemo a da se ne osvrnemo na ono što ti smeta o drugim zadrugarima. Tebi je danas zasmetalo jer je Jelena Krunić jer je njoj zakazan stomatolog, zato što je imala užasne bolove, a i sam znaš da je tebi ovaj pregled bio zakazan 10 puta. Zatim si imao primedbe, jer Matoroj sinoć nije bilo dobro, a već danas je došla doktorka. Osim Matore, naveo si i Miću i Sašku kao privilegovane, jer im je danas ukazana lekarska pomoć. I nisu oni jedini, smeta ti što Janjuš u poslednjih nekoliko dana išao kod zubara iako si i ti išao daleko više puta od drugih osoba. Smeta ti što je Janjušu kada je pao odmah ukazana prilika kada je pao... - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Pored navedenih zadrugara lekarska pomoć je ukazana i Kristini Kockar i Slobi Radanoviću, koje je Čolak prozvao. Bane je za sve ovo vreme dok je Dragica Janičić, kao ovonedeljni vođa čitala pismo, spavao u krevetu i još jednom pokazao veliko nepoštovanje prema produkciji.

Foto: Printscreen Youtube

Svi zadrugari su bili začuđeni Banetovim ponašanjem i osudili su sve što je rekao, a u prilog tome su istakli da je produkcija ta koja u najkraćem mogućem roku reaguje kada je zdravstveno stanje ukućana u pitanju. Miki Đuričić je pokušao donekle da opravda Užičanina, ali je bio saglasan da mu to nije bilo na mestu.

Pročitajte još: ZA SVE JE KRIVA MACA! Filip URLAO pa poručio Mariji Ani: ZAPAMTI KAD SMO PROGOVORILI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'