AKTUELNO

Ružan potez ili prava stvar?

Zadrugarima je danas Veliki šef organizovao suđenje, a kao što je običaj, sudije na kraju budu nagrađene i imaju pravo da uzmu po 100 dinara od svakog učesnika koji ih nije poštovao dok su oni presedavali.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević, Kristina Kija Kockar i Marko Miljković bili su sudije danas i dobili po 500 dinara za svoj rad. Veliki šef im je saopštio da mogu da navedu koji zadrugari ih nisu ispoštovali i da uzmu novac od njih:

Jako mi je krivo da oni što se družim sa njima ne ispoštuju mene, a ovi drugi me poštuju. Neću ni od koga uzeti pare - rekla je Kija.
Većina vas je bila za stolom za vreme mog suđenja, ali jedina koja nije poštovala moje suđenje je Marija Ana koja je izlazila napolje, ali ona je bila u nervnom rastrojstvu, ali neću joj uzeti pare - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Jedini koji je odlučio da uzme novac bio je Marko Miljković:

I ja isto mislim kao Milan za Mariju Anu. Andrijana, Sara, Đekson i Zorana po 100 dinara. Vi mi dajte pare. Neka to bude moja lična frustracija. Ja sam vas opomenuo tokom suđenja i rekao sam da spremite po 100 dinara - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nije smeo to da uradi: OVAJ ZADRUGAR JE KAŽENJEN DIREKTNOM NOMINACIJOM, evo i zbog čega! (VIDEO)

Kako su ovi zadrugari reagovali na to što im je Marko tražio novac, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'