AKTUELNO

Neće više da se pravda!

Kristina Kija Kockar i Filip Đukić izazvali su pravu pometnju kada su proveli više od pola sata u kupatilu u hotelu Zadruga, gde su imali seks. Oni nisu priznali to nikad, a od tada trougao koji čine njih dvoje i Marija Ana Smiljanić javnost prati bez daha. Danas su Filip i Ana bili na suđenju upravo zbog Kije, a kada su oni završili sa svađama, došao je red i Kockarovu da kaže šta ima.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević, kao sudija, dao je reč Kiji da iznese svoje mišljenje i otvoreno ispriča šta ima:

Meni je mučno da slušam sve ovo. Ja sam uvek bila prijatelj Filipu. Ja sam bila napadnuta od svih dok je on sedeo i ćutao, ja sam se svađala sa sedmoro ljudi u isto vreme. Ja branim svoje stavove i princip, ne menjam kako dune vetar. Ja ću se sad izjasniti jer ne želim da me povezuju sa ovakvim glupostima. Ja ne želim da komuniciram sa Filipom, imaćemo zvaničnu komunikaciju, poslovnu zato što ne želim da se moje ime spaja sa njegovim i njenim imenom. Mene ne zanimaju njegove emocije jer ja ne želim da budem sa njim i to je to. Mogu da se sviđam koliko god hoće, on mene ne zanima u tom smislu. Ono što je Maca prokomentarisala da mene Filip koristi, ja ne mislim to. Ne slažem se sa tim. Ja vrlo dobro znam kakav smo odnos Filip i ja imali tako da se ne slažem nikako sa time. Slažem se sa Filipovom konstatacijom da bi on bio sa svim devojkama, tako da ne znam zašto se svi lepe za mene - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GRCALA U SUZAMA! Marija Ana i Filip U VELIKOJ SVAĐI, ona nije mogla da se smiri! (VIDEO)

Marija Ana se ubacivala tokom Kijinog izlaganja te pokušala da je isprovocira, a šta joj je sve rekla, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'