AKTUELNO

Veruje u njihovu ljubav.

Kristina Kockar je u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" ušla kao prevarena i izdana supruga Slobodana Radanovića, ne samo zbog toga što je on u Beloj kući otpočeo novu vezu, već i zato što je saznala da postoje devojke sa kojima se pevač dopisivao dok je sa njom bio u vezi.

Foto: Printscreen Youtube

Luni Đogani je bilo upućeno jedno od pitanja gledalaca, a ono se odnosilo na to kako bi ona reagovala kada bi "uhvatila" Slobu da se dopisuje sa drugom devojkom i da li bi se u tom trenutku obratila Kiji za savet.

Foto: Printscreen Youtube

Pregaziću ga autom, šalim se. Ja sam verovali ili ne pozitivna osoba napolju, ja ne gledam crno kroz život. Ja verujem da neće biti tako. Ja znam da ljudi greše, svako zaslužuje drugu šansu i može da ispravi, nisam ni ja savršena. Kada izađemo napolje, nadam se da će sve biti kako treba. Ja sam njemu rekla da sam ja osoba koja kad voli, voli 100 % i daću sve od sebe, naravno očekujem obostrano. Ali kada me jednom budeš povredio sa mnom si završio. Na njemu je da li će da me izgubi, a znam da neće - rekla je Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Matora se UDALJILA od Lune, pa se ZBLIŽILA sa Kijom: Prija mi da pričam sa njom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'