AKTUELNO

Bila je zatečena pitanjem.

Gledaoci putem malih ekrana zasigurno su jedva čekali sredu veče kada će Katarina Nikolić posetiti stanovnike Bele kuće kako bi im prenela pitanja koje su postavili verni fanovi zadrugara.

Jedno od pitanja je bilo upućeno Jovani Tomić Matoroj koja je morala da prokomentariše javno kakvo mišljenje ima o Kristini Kockar s obzirom na to da je često ogovara, a pritom vodi sa njom iskrenije razgovore nego sa Lunom Đogani za koju tvrdi da joj je drugarica.

Foto: RTV Pink

Ja Kiju svakako pljujem. O njoj i Banetu Čolaku imam isto mišljenje. Ono što ja pričam nema veze sa Lunom i Slobom, to je isključivo moje mišljenje o njoj kao zadrugarki. Ja gledam kako se ponaša prema svima. Kija vrlo dobro zna moje mišljenje o njoj. Kija je zaista jedna od retkih od mojih prijatelja u kući koja me pita: "Šta ti je, jesi li dobro?" Čak mi nekad prija da pričam sa njom o somalijerstvu, isti fakultet smo završili, ne družim se sa njom. Sa Lunom poslednjih dana, nisam se odvojila ja od nje, ona je rešila da se odvoji od svih. Ona zna šta ja osećam i mislim o njoj. Ja sam Kiji rekla da ima veće poštovanje od mene što sam rekla da je folirant, nego od nekih ljudi koji su po strani, a i te kako svi imaju mišljenje o njoj, ali idu linijom manjeg otpora, ne žele da ga iznesu - rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Dragica priznala šta je muči, pa BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'