AKTUELNO

Iako je sve izgledalo idealno kad se vratila, situacija se naglo promenila.

Već nekoliko dana Mina Vrbaški i Đekson nisu baš u najboljim odnosima. Iako je Nemanja Đerić Đekson bio jedan od onih koji je bez srca ostavljao devojke, Mina mu je ovoga puta promenila život tako što je u njemu probudila iskrene emocije.

Naime, Mina je posumnjala da on ipak nije iskren prema njoj, pa je pomislila da će je možda ostaviti, a nije sakrila ni to da postoji mogućnost da će se možda vratiti bivšoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam nju kulirao 3 godine, hoćeš da se kladimo? Meni samo nije svejedno kako će drugi ljudi da me komentarišu i da me smaraju, kapiraš? Kladimo se u nedeljni honorar - pitao je Đekson.
Ti možeš jedino da glumiš da ti je svejedno, ali ti nije svejedno... - rekla je Mina.

Foto: Printscreen Youtube

Nije prošlo ni 15 dana, a mi smo se već smorili. Budi realna samo, razmisli. Treći dan sam mislio da svako veče mogu da ti pričam nešto lepo, a ti si se već promenila. Prvo si me samo grlila i ljubila, a sad brateeee, okej, nema veze. Samo me zanima, ako bi mi raskinuli, zašto ne bi bili u dobrim odnosima? Druga stvar, ne mogu da pričam sa Dragicom, mnogo me smara, davi me! - žalio se Đekson.
I mene smara da slušam kako si ovakav i kako si onakav - dodala je Mina.

Razgovor je bio i te kako emotivan sa njegove strane, dok je Mina i dalje ležala u pabu zamišljena zbog celokupne situacije, ali to je nije sprečilo da ga zamoli da se pomiri sa Dragicom koja je danas plakala zbog njenog odnosa sa ukućanima. Detaljan razgovor možete pogledati u nastavku.

Nakon ovoga Đekson je insistirao na njihovom pomirenju, jer ne može da živi u uspomenama na trenutke provedene sa njom, pa želi sve to ponovo da oživi, dok je ona nesigurna u njegovu ljubav. O svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

K. R.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'