AKTUELNO

Sltako su se nasmejali.

U okviru sinoćne emisije "Ami G show" održana  je Zadrugovizija, takmičenje u kom je ućestvovalo 12 zadrugara najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Oni su izvodili neke od najlepših i najpopularnijih evrovizijskih pesama! Stručni žiri, novinarski žiri, kao i gledaoci putem SMS glasanja i glasanja na zvaničnoj Fejsbuk stranici Televizije Pink odlučili su ko će biti pobednici!

Foto: TvPink Printscreen

Oni zadrugari koji nisu imali prilike da učestvuju u Zadrugoviziji, ali i oni koji su jesu imali su  priliku da pogledaju nastupe svakog ponaosob. Veliki šef je svima priredio veoma zanimljivo veče pustivši numere koje su izvodili u parovima.

Nema ko se od zadrugara nije slatko nasmejao ali i zabrinuo kakve će biti reakcije u spoljnjem svetu, kao i kakvi će komentari biti na društvenim mrežama, pa sve do toga kako su izgledali i izvodili zahtevne numere.

Foto: TvPink Printscreen

Najviše se zabrinula blogerka Luna Đogani koje je bila veoma samokritična:

Mene je blam ljudi, joj, ubiću se. Ovo nisam ja, pogledaj me. Ovo bre  nešto nije u redu, majko moja. Joj - užasnuta je bila Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UTISCI POSLE ZADRUGOVIZIJE JOŠ SE NISU SLEGLI: Veliki šef zadrugarima čestitao na spektakularnoj večeri! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku:

J. Č.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'