AKTUELNO

Pošteno se namučila.

Jedna od članica stručnog žirija sinoć održane "Zadrugovizije" bila je i pevačica Bebi Dol, o kojoj od sinoćnjeg spektakla na Televiziji Pink bruje društvene mreže.

Foto: Ivan Dobričić

Njeni komentari i način žiriranja izazvao je lavinu reakcija gledalaca kraj malih ekrana, korisnika društvenih mreža, ali i njenih kolega iz žirija, koji su u više navrata sabotirali njena izlaganja i spuštali crvene stolice, u čemu su predjačili Damir Handanović i Zorica Marković.

Foto: Ivan Dobričić

Kada su se kamere uključile, gledaoci su mogli da vide raspoloženu Bebi, ornu za temeljno komentarisanje učesnika "Zadrugovizije", a samo nekoliko trenutaka pre početka emisije suočila se sa problemima koje je pre spektakla morala sama da reši, budući da joj stilista, sa kojim je došla u emisiju, nije bio pri ruci.

Foto: Ivan Dobričić

Ona se, najpre, trudila da pričvrsti veštačko cveće koje je krasilo njenu ionako efektnu i ekstravagantnu toaletu koju je posle jedva uspela da namesti kako treba. Nekoliko minuta bilo joj je potrebno da pojas mantila sveže u čvor i dobije izgled koji je želela, a onda je, nakon instrukcija koleginice Suzane Perović, sa zakašnjenjem podigla svoju crvenu stolicu i šou je mogao da počne.

Foto: Ivan Dobričić

D. T.

#Bebi Dol

#Rijaliti Zadruga

'