AKTUELNO

Kratka haljina nije uspela da sakrije najintimnije delove njenog tela.

Sinoć je u Pinkovom studiju u Šimanovcima održana "Zadrugovizija", spektakularni TV šou u kojem je uživao čitav region i koji je oborio sve rekorde gledanosti, što su pokazala i zvanična istraživanja. Jedan od najzapaženijih nastupa imala je Teodora Džehverović, koja je zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem zapalila scenu i dobila pozitivne komentare stručnog i novinarskog žirija.

Foto: Ivan Dobričić

Teodora je izvela pesmu nekadašnje grčke predstavnice na ovom takmičenju, Elene Paparicu "My number one", i svoj nastup upotpunila energičnom koreografijom, zahvaljujući kojoj je preznojila publiku u studiju, koja je imala priliku da vidi više nego što je mlada pevačica želela da pokaže.

Foto: Ivan Dobričić

Svi oni koji su "Zadrugoviziju" pratili tik do bine imali su priliku da vide njeno međunožje, tačnije - Teodorin donji veš koji prekratka haljinica nije uspela da sakrije.

Foto: Ivan Dobričić

Foto: Ivan Dobričić

Janjuš je svoje znatiželjne poglede vešto sakrivao ispod tamnih naočara za sunce, kojima je upotpunio svoj upečatljivi stajling, a kako je sinoć izgledao njihov nastup pogledajte u nastavku:

D. T.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'