AKTUELNO

Mama ove zadrugarke imala je poruku za Anabelu Atijas.

Na kanalu Televizije Pink u toku je emisija "Porodice zadrugara", a voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je mamu Miljane Kulić, Mariju, i njenu sestru Anu, kao i mamu Lune Đogani, Anabelu Atijas.

U toku prethodne nedelje došlo je došlo je do svađe između Miljane, Lune i Slobe Radanovića, zbog toga što je ovoj trudnoj zadrugarki nestala hrana. Naime, pre dve noći Luna i njen dečko Sloba Radanović posvađali su se sa Miljanom do te mere da im je prekipelo, pa su se spakovali i poželeli da napuste Zadrugu, ali su se u poslednjem trenutku predomislili i odlučili da ostanu sa svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Reči koje sam ja čula su katastrofalne. Ja sam bila protiv toga da se pominju porodice. Miljana je, kao što znate, trudna, i meni je žao kad od nje uzmu hranu. Ja njoj šaljem paket, jer nam je to produkcija dozvolila. Ono što mi se nije svidelo, napala je njih dvoje, a pre toga nije videla njih da su oni to uradili. Trebalo je da se informiše, da pita Drvo, pa tek onda da reaguje, a ne onako da pominje porodice. Ovim putem se izvinjavam Anabeli, jer bi se i Miljana sigurno izvinila da može - rekla je Miljanina mama Marija i dodala:
Oni su fini ljudi i prihvatili su njeno izvinjenje. Ja bih volela da ona sa tim prestane.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljanina mama se izvinila u ćerkino ime i ne opravdava to što se desilo, a Anabela je prihvatila ovo izvinjene.

Ja bih najpre da se zahvalim Mariji. Prihvatam izvinjenje. Meni nije bilo svejedno, bila sam jako potrešena. Ali Miljana je u drugom stanju i sigurno ne bi reagovala da nije trudna. Ja joj ne zameram. Prihvatamo i hvala Vam na izvinjenju - Anabela.

Marija Kulić želela je pred svima da se obrati Anabeli, a kako je izgledalo ovo suočavanje u studiju, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'