AKTUELNO

Sigurno će imati šta da kažu jedna drugoj posle žučne svađe svojih ćerki.

Četvrat veče u Zadruzi rezervisano je za porodice zadrugara, kada u studio u Šimanovcima kod Dušice Jakovljević dolaze najbliskije osobe iz života učesnika rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ovog formata.

Foto: TvPink Printscreen

Ovog puta sa voditeljkom u studiju biće Anabela Atijas, majka Lune Đogani i Marija Kulić, Miljanina mama, koje su se već srele na istom mestu.

Njih dve su tada gostovale sa očevima ovih zadrugarki, Gagijem Đoganijem i Sinišom Kulić, kada su atmosferu svojom raspravom dovele do usijanja.

Foto: TvPink Printscreen

One će i sada sigurno imati mnogo toga da kažu o svojim ćerkama, koje brane bez obzira na sve, a sigurno će najviše pričati o dešavanjima od pre nekoliko dana.

Naime, pre dve noći Luna i njen dečko Sloba Radanović posvađali su se sa Miljanom do te mere da im je prekipelo, pa su se spakovali i poželeli da napuste Zadrugu, ali su se u poslednjem trenutku predomislili i odlučili da ostanu sa svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Kulićeva ih je tada optužila da su krali od nje, ali je kasnije otkrila da nije bila u pravu, pa im se izvinila.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNALI DA JE IMALA TAJNI ZADATAK: Čak ni Goci nije pošlo za rukom da trgne cimere! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Budite večeras posle 21:30 uz televiziju Pink, jer će Anabela i Marija sigurno imati mnogo toga da kažu jedna drugoj i to bez dlake na jeziku, kako smo od njih i navikli.

Autor: V. T.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'