AKTUELNO

Ogrešila se o Kiju!

Nikad zanimljivija emisija Radia Amnezija koju vode Milan Milošević, Bane Čolak i Bora Santana emitovana je danas. Ovoga puta oni su ugostili pevačicu Nadeždu Biljić koja je ispričala svoju ispovest.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

- Mnogi gledaoci i slušaoci su hteli da čuju tvoju ispovest. Ušla si kao veliki prijatelj Slobe Radanovića i kao neko ko će da razotkrije Kiju, ali si se tu negde pogubila, Ono što naše gledaoce i slušaoce interesuje je to šta ti to imaš da otkriješ o Kiji - pitao je odmah na početku Bora.

Nadežda se, čini se, pokajala zbog ove ispovesti te nije htela da priča o tome koje prljave priče ima da iznese o Kristini Kockar.

- Nemam dokaz ni za šta, tako da ne mogu da otkrijem ništa o Kiji, kad izađem odavde možda potražim dokaze. Neću ovde da budem ničiji drveni advokat - ogradila se Nadežda od cele priče.

Ipak, voditelji emisije nisu hteli da odustanu te su nastavili da ispituju pevačicu koja je na kraju popustila i ispričala sve što joj leži na duši.

Foto: Pink.rs, Printscreen youtube

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA IMA PAKLENI PLAN: Psihički ću da ih urnišem OD JUTRA DO MRAKA! (VIDEO)

- Ja sam jako otvorena i iskrena, a ovde je retko ko iskren, možda čak i niko. Boli me nepravda. Šta god ja kažem, ceo sto skače. Podsmevaju mi se u facu. Boli me što neko dobija podršku za laži. Povredilo me što sam htela da stanem na stranu svog prijatelja a on je ustao i rekao "Ti nisi moj prijatelj". On zna neke intimne stvari iz mog života i zbog toga ga smatram užim krugom prijatelja. Postoji ta jedna sporna poruka kojoj nije bilo ni vreme ni mesto. Ono što me najviše muči je to što sam Slobodana gledala kao prijatelja.  Padam u depresiju zbog nepravde, povredilo me sve to sa Slobom, Lunom i Kijom. Ogrešila sam se o Kiju jer je ispala bolji čovek od Slobe i Lune... Ja sam njega predstavila kao svog najboljeg prijatelja a on me je izneverio - rekla je Nadežda vidno potresena.

Kako će Sloba reagovati na ovo, ostaje nam da vidimo.

Kompletnu ispovest Nadežde Biljić pogledajte ispod.

R. L.

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'