AKTUELNO

Bila bi licemer da izabere nekog drugog!

Zadrugari su danas dobili zadatak od Velikog šefa da između sebe izaberu jednu osobu koja je po njihovom mišljenju najnegativnija. Svako od njih iznosio je svoje mišljenje, došlo je i do velikih rasprava a onda je i Kristina Kija Kockar došla na red.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivano, ona je za najnegativniju osobu izabrala svog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića i ispričala zašto je to tako:

Bilo bi licemerno da kažem bilo koga drugog sem Slobe Radanovića. On je mene napadao i pre ovoga, sladiš se time što mene napadaju, indirektno me napadaš. Ja sam tebi rekla da me druga mišljenja ne zanimaju nego samo tvoje. Tvoje ismevanje mojih suza, nisi znao kad da staneš, kad sam plakala i pitala koliko je još bilo prepiski sa devojkama, ti si rekao "Puno", možda to nisi mislio ali si rekao to tako. Za mene je sve to negativno i mislim da je licemerno što ti nisi mene naveo. Ja vidim u tvojim očima da sam ja to zaslužila. Licemerno je što nećeš da ustaneš i kažeš šta misliš o meni. Ispada da se ja iživljavam na tebi jer samo kažem svoje mišljenje - rekla je, između ostalog, Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je pokušao da se odbrani ali mu baš i nije polazilo za rukom:

A šta ja treba da radim, da skačem i da te branim? Za mene ti nisi licemerna osoba! Šta ti radiš, ti nisi normalna! Ja tebe ne napadam, ne želim da te napadam! Jesi ti normalna?! Ja ću tebe da branim kad te neko fizički napadne, ali ne kad ti isprovociraš. Ja ne mislim da si ti negativac - rekao je pevač.

PROČITAJTE JOŠ: SHVATILA DA NE MOŽE BEZ NJEGA! Teodora GRCALA U SUZAMA I MOLILA ZA OPROŠTAJ: Ja sam KRIVA! (VIDEO)

Kako je cela njihova rasprava izgledala i šta su jedno drugom rekli, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'