AKTUELNO

Ana Korać legla kod Anđela u krevet!

Teodora Džehverović rasplakala se pred zoru, a povod je bio raskid veze sa manekenom Anđelom Rankovićem, koju su započeli pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu - "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Više mi je dosta da me neko ponižava! Činjenica je da sam se ja vezala za tog dečka. Ja ne znam šta je sad problem u meni. Da li je navika, da li je strah, da li je sujeta... - pitala se Teodora.

Foto: RTV Pink

Ako bilo šta postoji između vas, a očigedno da postoji, to treba da rešite napolju. Ako se ovde pomirite, opet ćete da se posvađate. Iskulirajte se - davala je Sanja savete pevačici.

Foto: RTV Pink

Ne znam šta ću sada da radim. Problem je što ja znam njega, plašim se da ne krene na neku drugu devojku. Ja to ne mogu da gledam. Svaku našu svađu je tako rešao. To me boli. Mi nismo rešili neke stvari. Ja znam šta je on radio sa kojom devojkom. Moja mama je mene prvo osudila, rekla da prestanem. Nije me tapšala po ramenima, kao njegova majka - u suzama je bila Teodora.

Foto: RTV Pink

Pevačica je rekla i kako njenoj majci Gordani Džehverović, koja je zajedno sa Anđelom i Teodorom u "Zadruzi", nije drago zbog svega onoga što se dešava u komunikaciji sa ovo dvoje zadrugara.

Foto: RTV Pink

On je moj najbolji prijatelj! Nemaš sa kim da deliš ovo-ono. Ja sam navikla da delim i to parče hleba sa njim! Ja sam tako navikla! Kroz sve! I kroz te svađe, zajedno smo prolazili! Nije fer da mi se ovako vraća! Znam ko sam i šta sam - nastavila je da plače Teodora.

Pre ovih Teodorinih suza, ona je razgovarala sa svojom majkom i Banetom Čolakom o manekenu. Zanimljivo je i da je Ana Korać noć provela sa Anđelom u krevetu. Teodora je to primetila i ogovarala ih sa ukućanima u pabu, a kako je sve izgledalo i o čemu su još pričali zadrugari na ovu temu, možete pogledati u video-klipovima ispod teksta.

PROČITAJTE: OD OVOGA ZASTAJE DAH: Nova ukućanka se presvlačila, pa pokazala previše! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Bane Čolak

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'