AKTUELNO

Još ništa od pomirenja!

Pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković imali su, nakon njegovog razgovora sa majkom i ujakom, veliku svađu nakon čega su odlučili da raskinu svoju romansu.

Foto: RTV Pink

Oni često nakon ovih svađa znaju da se pomire, ali sudeći po komentarima pevačice, ovoga puta teško da će do toga doći. Sedeći u pabu sa Jovanom Tomić Matorom i Borom Santanom, Teodora je pričala o sada već bivšem dečko, njenoj i njegovoj majci.

Foto: Printscreen Youtube

Njega oni ne osuđuju zbog onoga što je uradio sa Anom. Ono kada se muvao sa Anom, kad se mazio. Ja doživela nervni slom. Toliko o tome. Šta da dodam? Goca se juče tresla. On nakon poziva kaže Milanu: "Ne znam šta da radim, da li da raskinem?!" - rekla je Teodora.

Foto: RTV Pink

Jovana Tomić Matora ubacila se komentarom kako Anđelo Ranković voli svoje roditelje, ali da ne sme da dopusti roditeljima i porodici da mu se mešaju u privatne stvari i ljubavne romanse.

Foto: RTV Pink

Ja sam prišla. Nije mi bilo prijatno. Mama mi kaže: "Ja sam gledala Teodora, kao da si smrdljivi sir!". Što sam ja to zaslužila? Jesam ja debil? Da li sam ga nekada uvredila, da li sam se muvala sa nekom dečkom, da li sam se mazila?! - nastavila je da priča Teodora o situaciji kada joj Anđelova majka nije pružila ruku.

Foto: Televizija Pink

U nastavku razgovora Bora Santana i Jovana Tomić Matora, na osnovu iskustva ovog para, rekli su kako smatraju da će se Teodora i Anđelo pomiriti. Priču je prekinuo Miki Đuričić, koji se posvađao sa najboljim rijaliti drugom Borom Santanom.

PROČITAJTE: Marija Šerifović UVERENA: Sloba će OTKAČITI Lunu zbog Kije! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'