AKTUELNO

Izvređale se, pomenula joj i brata.

Čini se da nove ukućanke rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić i Miljana Kulić imaju nerazjašnjene odnose u privatnom životu, pa je tenzija između njih dve u ovakvom šou programu iz momenta u momenat sve veća.

Naime, kako je Miljana slala poruke neprikladnog sadržaja ovoj pevačici, kada su se srele u Beloj kući situacija je bila vrlo zategnuta. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević je upitao Nadeždu da objasni celom auditorijumu šta je pisalo u poslednjoj poruci zbog koje je ona jako uvređena.

Foto: Printscreen Youtube

Bilo je tu mnogo poruka, ali poslednja poruka je bila, citiram: "Popišaću vam se svima na grobove". Ne radi se o toj poslednjoj poruci neka je to bilo po njenoj priči da je neko uzeo telefon i napisao. Poenta cele priče, vi sami znate kao javnost, da smo mi javne ličnosti sa raznih takmičenja imali ogroman problem sa njom, čak se i neki sude.

Foto: Printscreen Youtube

Možeš samo da izmišljaš i pričaš protiv mene. Rekla si i sama da sam ti antipatična otkako sam ušla. Ja sam ti rekla da to nisam pisala. Ovde deluje kako sam ja pozvala i pričala kakve porodične probleme ima, kakve probleme ima probleme sa rođenim bratom. Devojka nije normalna, vrati kobili glavu, sedi i ćuti. Kakva si ti javna ličnost? - bila je bez dlake na jeziku Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Devojka mi je pisala konstantno poruke, bila sam učtiva prema njoj, a evo i zašto. Zvala me je na mobilni, zvala me je na fiksni, tražila mi je brojeve telefona mojih kolega, ja sam je opet prihvatila, devojka ima problem u glavi. Ja tu ženu ne podnosim, pravila mi je probleme, psihički obolela žena, treba da pije adekvatnu terapiju za svoje stanje - rekla je između ostalog Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Biljićka nije mogla da se zaustavi, izrevoltirana svim onim što je doživela od ove zadrugarke, uputila joj je teške uvrede. A kako je Miljana dobro poznata po sukobima u prethodnim rijalitijima, nije joj ostala dužna.

Pročitajte još: GORDANA TVRDI DA ĆE MILJANA NOSITI BEBU 11 MESECI! Kulićeva: Nemam nameru nikome da se pravdam! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'