AKTUELNO

Znaju se od ranije!

Nakon što je utvrdila da Luna Đogani o njoj nije pričala ništa loše, nova ukućanka "Zadruge" koja je u drugom stanju, Miljana Kulić, noćas je razgovarala i sa Nadeždom Biljić o njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je ugledala Miljanu na vratima najgledanijeg rijaliti programa u istoriji, Nadežda se uhvatila za glavu, a nešto kasnije u spontanom razgovoru otkrila je Miljani šta joj je zamerila.

Ne znam šta da ti kažem. Neću da pričam ništa! Šta je bilo, bilo je - rekla je Nadežda.

Foto: RTV Pink

A šta, ti i ja smo bile u lošim odnosima? Ja znam da smo se dopisivale, ako sam se sa tobom dopisivala. To je davno bilo - izjavila je Miljana Kulić.
Jesmo, jesmo, a da li se sećaš poslednje poruke meni? - pitala je pevačica.

Foto: RTV Pink

Ne! Znam da si mi pričala nešto o bratu - iznenađena je bila trudnica.
Nije bitno, sećam se ja! To je bilo davno! Nismo se videle dugo. Trudna si, sve ok! Sećaš se kada ti se ja nisam javila na telefon? - pitala je Nadežda Miljanu, a nakon toga nešto šapnula što je trudnu zadrugarku iznerviralo.

Foto: RTV Pink

Ja to napisala? Ja? Ja to nikada ne bih napisala u životu! Nadežda, misliš li da bih te posle toga zvala - u čudu je bila Miljana.

Kako je izgledao ovaj razgovor i šta se dalje dešavalo, možete pogledati u video-sadržaju koji je ispod u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: TRUDNICA STIŽE U ZADRUGU: Odmah oplela po Luni i Slobi, ali i po OCU SVOG DETETA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'