AKTUELNO

Jovana zamerila Sanji što će provesti 24 sata sa Banetom i to zbog izazova.

Jovana Tomić Matora, zamerila se Sanji Stanković zbog toga što će naredna 24 sata provesti vezana sa Banetom Čolakom, u okviru izazova koje je zadao Veliki šef. Nakon što je polomila keramički predmet i plakala, Jovana nije razgovarala sa Sanjom.

Foto: RTV Pink

Ove ukućanke nisu komunicirale, sve dok Sanja nije krenula sa Banetom da spava u izolaciji. Kada su je pozvali da spavaju svi zajedno, Matora se ponovo iznervirala, nakon čega je počela da plače.

Foto: RTV Pink

Skloni se od mene! - rekla je Matora Sanji.
Brate, ne znam koji ti je ku*ac! Mogla si 24 sata da budeš sa nama, mogla si u izolaciji da budeš sa nama! Ja ti se nikada više neću obratiti! - izjavila je Sanja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

O Bože, ja ovo ne kontam! Možda se ja nikada nisam toliko zaljubio možda zbog toga ne kontam. Rekla joj Sanja da nema razloga da se ljuti, da može da spava sa nama u izolaciji, ona prevrnu stolicu - u šoku je bio Bane Čolak.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon ove situacije, Sanja Stanković, legla je i počela da razgovara sa Divnom DNK, Banetom Čolakom i Filipom Đukićem, a Jovana Tomić Matora, nastavila je da plače u dvorištu.

PROČITAJTE: MATORA TOTALNO SLOMLJENA: Nije mogla da se pomiri sa Sanjinom odlukom, pa napravila HAOS! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'