AKTUELNO

Bane ipak nije zlopamtilo.

Kao ovonedeljni vođa Ana Korać je izabrala ko će joj ove nedelje biti desna ruka u obavljanju svih poslova u Beloj kući. Prvog koga je za  potrčka odabrala je Bane Čolak, a potom Divnu Milanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Miljan Vračević i Bane imaju vrlo dobar prijateljski odnosu u rijalitiju, večerašnje pitanje jednog od mnogobrojnih gledalaca rijalitija "Zadruge" jeste da objasni da li je šta je pravi razlog njenog odabira, da li da mu se približi ili je nešto drugo posredi.

Foto: TvPink Printscreen

Miljan mi je prijatelj već 5 godina. Njemu ni na jedan način ne bih mogla da se ušlihtam, dovoljno smo se ušlihtali. Naravno da ne. Stavila sam ga iz prostog razloga što je on mene prethodno stavio i zbog tako nekih sitnica zbog kojih smo se svađali, tako da to nema veze sa Miljanom - obrazložila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Ane i što me stavila za potrčka, stvarno nemam ništa protiv toga, nisam zlopamtilo. Ne pamtim te loše stvari, ne shvatam to lično - rekao je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: TI SI NAJVEĆI FOLIRANT: Gledateljka BRUTALNO IZVREĐALA Jelenu Golubović, a njena reakcija SVE OSTAVILA U ČUDU! (VIDEO)

Šta su oboje prokomentarisali možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Bane Čolak

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'