AKTUELNO

Kako su u susret novogodišnjim i božićnim praznicima učesnici najpopularnijeg rijalitija imali vremena za pripremu i slavlje, došao je trenutak kada je Veliki šef poslao pismo i saopštio im nešto veoma važno.

Nakon priprema za novogodišnje i božićne praznike u kojima su takmičari uživali u dobrom provodu i bogatoj trpezi, a za koju je omogućio Veliki šef, doneta je odluka koju će ukućani morati da prihvate.

Ana Korać, kao ovonedeljni vođa morala je da odabere one koji će raditi u fabrici. Ona je u nastavku navela takmičare koji će sa njom ići u kupovinu i na taj način svim zadrugarima omogućiti kupovinu kako bi nastavili da normalno funkcionišu.

Foto: RTV Pink

Sa svim zadacima koji su ukućani obavili, Veliki šef je poslao još jedno pismo:

Dragi zadrugari, kao što i sami znate uskoro će fabrika biti ponovo otvorena. Potrebno je četiri zadrugara koji će se dobrovoljno javiti kako bi obavljali svoje zadatke, a preostala 4 izabraće vođa. Napominjemo, Ana mora sama izabrati radnike koji će zasigurno biti vredni - pisalo je u pismu.

Takmičari koji su se dobrovoljno prijavili bili su Sara, Zorana, Sanja i Nikola. Sigurni da će po naredbi Velikog šefa sve poslove obavljati bez predrasuda, Ana je u nastavku izabrala još četiri ukućana koji će se pridružiti ovom timu, a to su: Filip, Viktorija,  Andrijana i Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su ovi učesnici odreagovali nakon izbora Ane Korać da se baš oni pridruže ostalim ukućanima u fabrici, pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'