AKTUELNO

Porodica ove zadrugarke ispričala je i po čemu će ona pamtiti 2017. godinu.

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima ekipa portala Pink.rs posetila je mamu i brata Sare Reljić.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Indira i Filip otvorili su vrata svog praznično ukrašenog doma i sa nama porazgovarali o jednoj od najpopularnijih učesnica rijalitija "Zadruga".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Poslednjih nekoliko godina praznike provodimo u porodičnom ambijentu, sa mojim roditeljima. Sara nam se obavezno posle posla pridruži. Božić provodimo u porodičnoj atmosferi, isto - rekla je Sarina mama i dodala:
Sari će sigurno nedostajati porodica, ali s obzirom na to da je njen dragi sada sa njom, biće joj mnogo lakše. Neko je jednom rekao "Jedan deo doma je otišao kod nje".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Mlada pevačica sasvim sigurno će pamititi 2017. godinu, a kako nam je njena mama objasnila, bila je to jedna vrlo uspešna godina.

- Ova godina Sari je donela dosta uspeha. Ušla je u prvih pet superfinalista u "Pinkovim zvezdama", visoko se plasirala, upisala je treću godinu fakulteta, uspela je da snimi pesmu i spot. I na poslovnom i na obrazovnom planu krenulo joj je sve, a i na emotivnom. Upoznala je dečka i zabavljala se sa dečkom u kog je zaljubljena, a vidi se da je i on u nju - rekla je Indira Reljić.

Sarin brat se prisetio kako su praznici izgledali u danima njihovog detinjstva.

Nove godine mi smo uglavnom proslavljali zajedno, skoro svaku Novu godinu smo provodili ovde, u Beogradu, pošto smo mi živeli u Herceg Novom. Za svaki zimski raspust dolazili smo kod babe i dede, pa smo Nove godine slavili kod njih u stanu sa društvom - rekao je Filip.

Iako će predstojeće praznike provesti odvojeno, zadrugarkin brat gleda rijaliti i na taj način uspeva da na neki način nadomesti Sarino odsustvo:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Trudim se da ispratim sve što se dešava u "Zadruzi". A pratim i sve Sarine fan grupe na Instagramu. Jako mi je drago što je Vojke ušao, zato što je Sara napokon srećna. Meni je najbitnije da je Sara srećna.

Upitali smo Filipa i šta bi poručio sestri kada bi imao priliku da sa njom stupi u kontakt.

Gde je onih 200 evra - našalio se Filip i dodao:
Ne znam šta bih je pitao jer konstantno gledam i ne mogu da je pitam "Kako si i šta radiš", jer sve vidim. Rekao bih joj da mi jako nedostaje i da jedva čekam da je vidim, da konstantno mislim na nju i da jedva čekam da je zagrlim.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ja bih Sari poručila samo da se ne nervira, da ne pada na provokacije pojedinih učesnika. I naravno, da mi jako nedostaje i da jedva čekam da je zagrlim. A što se tiče novogodišnjih želja, da joj se ostvari sve što poželi, da bude zdrava, srećna i voljena - rekla je Sarina mama Indira.

Autor: J. V.

#Brat

#Intervju

#Mama

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'