AKTUELNO

Ovo je učinilo da se odmah oseti bolje!

Veliki šef je odlučio da ispuni želju Anabeli Atijas, koja je večeras gost u specijalnoj emisiji kod Dušice Jakovljević, te ju je poslao u Rajski vrt kako bi mogla da vidi svoju ćerku Lunu Đogani, koja je proteklih dana zdravstveno loše. Čim je saznala da će ući u Zadrugu, pevačica je skakala od sreće i odmah krenula tamo.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo mudrosti je pozvalo Lunu u Rajski vrt, gde je prethodno popričalo sa njom, a onda upitalo koga bi najviše volela da vidi u ovom trenutku, na šta je blogerka samo rekla: "Mamu". Kada je ugledala Anabelu, nije mogla da zaustavi suze i dugo su se grlile i ljubile, a onda su uspele i da razmene i koju reč:

Srce moje, ljubavi moja. Srećo mamina, mnogo ću da te ljubim. Došla je mama da te vidi. Tu sam, ljubavi. Ti si moj borac, moj heroj. Srećo mamina najlepša. Ja znam sve i uvek sam uz tebe. Preponosna sam kako ovo podnosiš. Svi te vole, baka je mnogo srećna zbog tebe i Slobe, Blankica kad te vidi, ljubi te, tata je super, dobro je, svi te stvarno mnogo vole. Samo se kontroliši, evo vidiš kako se Sloba povredio, srce me boli. Samo da si živa i zdrava. Ponosna sam na tebe. Moj ti je savet da budeš to što jesi, dobar čovek - rekla joj je, između ostalog, Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Janjuševa sestra otkrila SVE O NJEGOVOM RAZVODU, Anabela priznala: Njihova ljubav je FATALNA! (VIDEO)

Anabela je pitala i za Slobino stanje, te istakla da joj je jako žao što se povredio i da je zbog toga "duša boli", a dotakle su se i ulaska Kije Kockar u Zadrugu, na šta je pevačica rekla da je to tako trebalo da se desi. Kako je izgledao ovaj emotivni susret majke i ćerke pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'