AKTUELNO

Radi kako hoće!

Kako i svake srede, zadrugari večeras imaju žurku, koja je organizovana u kazinu. I ove večeri njima je obezbeđena hrana i piće, koju će morati da plate ukoliko žele da nešto pojedu i popiju, a za dobar provod zadužena je pevačica Milica Pavlović, koja će, bez sumnje, dovesti atmosferu do usijanja!

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, malo je falilo da pre žurke dođe do svađe među zadrugarima oko novca za žurku. Veliki šef im je, kao i uvek, poslao pismo, a mnogima se njegov sadržaj nije dopao:

Dragi zadrugari, vreme je za žurku. Međutim, već znate da je u nedelju organizovana debata "Bora protiv Saše" te da će samo tim onog koji ostane ići na žurku. Međutim, odlučili smo da idete svi, ali će samo pobednički tim dobiti novac za žurku. Budžet šaljemo samo za 18 zadrugara, a vođa može da podeli po svom nahođenju - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAPETO U FABRICI! Zadrugari ZABRINUTI za svoje DNEVNICE (VIDEO)

Zadrugari su pobesneli jer nisu znali ko će dobiti novac, kao i koliko će im Bora dati i da li će imati dovoljno za dobar provod. Takođe, radnici fabrike ne mogu da prisustvuju žurki sve dok ne završe svoju smenu. Kako je sve proteklo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

#Žurka

'