AKTUELNO

Uživeli se u zadatak.

Veliki šef je obavestio zadrugare da će se u "Zadruzi" održati takmičenje gde će zadrugari moći da pokažu svoj umetnički talenat tako što će se izvesti koreografije za pesme "Plavi slon" i "Shake it off"

Dragi zadrugari, važno je da zadatak koji ste dobili za pripremu koreografije i spotova shvatite ozbiljno i da što bolje pripremite nastupe jer će gledaoci glasati i odlučiti koji tim je bolji - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari koji će pripremati koreografiju za pesmu "Plavi slon" koji izvodi grupa Twins i Era Ojdanić su : Tanja Jovićević, Nikola Arsić, Marko Janjušević, Filip Đukić, Maca Diskrecija, Bora Santana, Anđelo Ranković, Dragica Janičić, Sanja Stanković, Snežana Mišković Viktorija, Nemanja Đerić Đekson, Divna Milanović, Tanja Jovićević, Jelena Golubović.

Foto: Printscreen Youtube

Tim koji će prezentovati pesmu Tejlor Svift "Shake it off" činili su : Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Nena Petrović, Saška Karan, Teododra Džehverović, Miki Đuričić, Miljan Vračević, Jovan Mijalković, Zorana Stefanov, Milica Dugalić, Krstina Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NEODOLJIV, NEUMOLJIV! Maca tražila od Bore DOKAZ LJUBAVI, pa dobila OVO (VIDEO)

Formiranim grupama mogu da se pridruže i ukućani koji su bili radili u fabrici za vreme raspodele, a kako je sve izledalo pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'