AKTUELNO

Novinar pričao o ocu koji mu je napravio pakao od života, majci i bratu koji je digao ruku na sebe.

O životu novinara Milana Miloševića, ukućani su znali da je bio težak, zahvaljujući pričama koje je ovaj stanar pričao svojim cimerima. Poznato je da Milan bez problema govori o svom privatnom životu, a pred zoru je odlučio da svima ispriča opširno sve detalje o životnim problemima koje je izazivao njegov otac.

Foto: RTV Pink

Mama je non-stop bila trudna. 20 abortusa. I kada je ostala trudna, otišla je kod komšinice da pozajmi pare za abortus i komšinica joj kaže: "Ajde rodi ovo, ovo će ti biti dar od Boga" i ona odluči da me rodi. Ona nije ništa imala da jede. Termin za moje rođenje je bio 15. jun. Krenu bolovi i ona mene rodi za svoj rođendan 1. aprila. I kada sam se ja rodio on se smirio godinu dana. Tako je nije - rekao je Milan.

Ostali ukućani ostali su odmah šokirani onim što čuju, međutim, iznenađenjima tu nije bio kraj, jer su ih tek čekali neverovatni detalji iz života svog cimera.

Njoj su s*se bile plave. Ja sam bio treći razred. Pitam ga kako ne možemo da imamo jelku za Novu godinu, tada sam prvi put dobio batine. Kakvi jelka da se kiti u kući! Posle nekoliko dana je zaključao kuću i zakovao vrata daskama. Sto je stavio na sredinu sobe, nas zaključao i zapalio. Vrištim ja, vrišti Zoran, vrišti Mama. I on je bio tu. Hoće da izgori sa nama. Ona je njega tada prvi put udarila, u borbi za svoju decu. Ja sam od tada tražio momenat kako da se obračunam sa njim - nastavio je novinar.

Milan Milošević, napomenuo je da mu u porodičnu kuću ranije niko nije dolazio, jer su svi imali strah od njegovog oca i da se njegova mama krišom družila samo sa nekoliko komšinica.

Foto: RTV Pink

Imao sam 11, 12 godina. Mama ga pita hoće li kafu, on je toliko pukne u facu, da je ona pala na pod. Ja se zaletim na njega, udarim štapom i kažem: "Nemoj da mi ubiješ mamu!", ja sam tada počeo svuda da pričam o tom problemu. Ja sam mamu nagovarao da odemo u socijalno, da se tome stane na kraj - govorio je Milošević.

Novinar je zadrugarima otkrio i da je napravio bunker, u koji su se on i njegova mama, zajedno sa braćom, sakrivali od oca koji nikada tu nije mogao da ih pronađe.

Zima. Sveti Nikola. Treba da idemo na slavu. Mi nismo išli tada na slavu, ostali u bunkeru, sačekali da svane zora. Moja mama u međuvremenu obolela i to sve od stresa - pričao je Milan.

Foto: RTV Pink

Međutim problemima se tu nije nazirao kraj. Kako je vreme prolazilo, novinar i njegova majka, imali su težak period, ne samo zbog oca, već i zbog polubrata Nenada.

Nenad počeo da raste. Krenu u srednju školu i propije se. Uhvatio se lošeg društva. Krene se njim da se obračunava. To da ste gledali. To je sekira na sekiru bila. Struju nam sekli. Mi nemamo više para. Taj rat između njih je bio strašan. Nenad je u međuvremenu počeo da tuče mamu. Nenad joj je bio rak rana. Mama se tu borila sa Nenadom, ali mu je sve praštala. 1993. godine moj otac tuži Nenada, da nema prilaz kući. To je mami bila smrt. Tek onda je Nenad bio svaki dan pod alkoholom. U dva noću lupa. Ulica sijala kao Las Vegas od rotacija - rekao je Milan nove detalje iz svog života.

Foto: RTV Pink

Od sredine devedesetih Milan Milošević počinje da radi kao konobar u jednom lokalnom kafiću, nakon čega, po njegovim rečima oseća boljitak u životu.

95-e godine u februaru je otac dobio srčani napad. Ja sam počeo u martu da radim kao konobar. Tada sam video da postoji neki drugi život. Ta jelka, meni više nije bila bitna. Nama je Božić svaki preseo. Onda sam ja počeo da radim. Ja sam 95-e napunio 18 godina. On je u maju umro. Komšije javljaju da je umro, mama dolazi, ja se radujem, kažem mami da skuva kafu, da otvori vrata i navodno da počnemo da plačemo - nastavio je zadrugar.

Novi problemi stigli su ih nekoliko meseci kasnije, kada je policija uhapsila Milanovog polubrata Nenada, koji nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom, pa je digao ruku na sebe.

Foto: RTV Pink

1997. godine uhapse Nenada. On te noći posle presude, iskrade se i obesi se u WC-u. To kada se desilo ja sam bio u jednom selu kod Sremske Mitrovice. Mama bila kod komšinice. Došli inspektori. Oni joj rekli, ona pala. Mislila da sam ja. Ona i dalje ne zna da to nisam ja. Ja na kapiju stižem - jauci. Ja ulazim, moja majka, ne znam šta da vam kažem... deformisana žena. On je sahranjen u junu, mama u avgustu 99-e upala u depresiju. Kada je moj brat umro, pojavi se njen brat. Ona skoči na njega i istera ga. Tada sam video da to neće biti ok! I to je trajalo i trajalo i nema sile da se oporavi, međutim ja nju nekako ubedim da mi treba da živimo sad, nakon svega. Ja sam radio na njoj. I ta neka moja sreća, nju je vratila - govorio je Milan.

Foto: RTV Pink

Milošević je nakon ovoga rekao da je počeo još više da zarađuje, nakon čega je sredio kuću, mamu po prvi put vodio kod frizera, a onda kasnije i u banje.

Ja sam njoj sredio kakav-takav život. E onda su nju stigle batine, taj stres... Ona kada gleda televiziju i ako je neka žena žrtva, u filmu nema veze, ona počne da se trese i nema snage da prebaci. Ovu priču znaju mnogi ljudi. Nema žene u našem naselju Mala Bosna, koja nije došla kod moje mame da traži savet, ako je imala iste probleme - rekao je Milošević.

Milan je rekao da je njegova majka pre 26 meseci imala pad, nakon čega je polomila nogu.

E tada je opet izgubila volju za životom. Ona je želela da umre. Ja mesec dana pred Zadrugu odem kod nje u Mitrovicu i kažem joj ili ćeš ustati na štake ili ću se ja ubiti. Majke mi! Ja ću izvršiti samoubistvo, a ti ćeš ostati bez dara od Boga! Samo sam se okrenuo, zalupim vratima i odem bez pozdrava u Nemačku. Meni tamo stiže poruka na Vajber, moja mama. Komšinica slikala mamu na terasi... stoji! Onda sam ja okrenuo njih, kažu mi da je moguće da je ustala, da je išla sama do wc-a. Sada nas gleda non-stop - pričao je Milan svoju tužnu životu priču.

Foto: RTV Pink

Ovo je za knjigu! Pozdrav za mamu! - složni i šokirani su bili zadrugari.

Celu ispovest možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: PREKIPELO MU: Janjuš pao na žestoke reči Jelene Golubović i Mace Diskrecije! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'