AKTUELNO

Miki doneo odluku da ne razgovara sa cimerima.

Miki Đuričić je u toku prošle noći uspeo da se posvađa sa Saškom Karan u kuhinji oko hrane, zbog čega je doneo odluku da prekine komunikaciju sa svim ukućanima najvećeg i najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima - "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Odlučio sam da prekinem komunikaciju sa svima. Pričam sa Drvetom, odgovaram na pitanja voditelja, biću na sastancima, poštovaću pravila, ali ovako neću da pričam sa ostalima. Neka bude da prvi put u životu imam taktiku. Neću da pričam sa ljudima koji svaki dan psuju. Oko hrane sam najviše poludeo, jer je pola hrane pokradeno. Razočaran sam u mnoge ljude. I ovi što sam dobar sa njima, neću sa njima da pričam. Hoću da ćutim pet meseci - rekao je Miki Drvetu mudrosti.

Foto: RTV Pink

On je u nastavku istakao kako nisu svi zaslužili da ne razgovara sa njima, ali da je odlučio da ne pravi selekciju. Pčelar je dodao da se ukućani nisu pokazali kao dobri ljudi, što ga je dodatno razočaralo.

Svi smo svakim danom sve veća g*vna. Ovde jedni-druge za tepsiju ribe bi prodali. Ovde nema prijateljstva. Neka rade šta hoće, ja neću da pričam sa njima. Najviše mi smeta ponašanje Lepog Miće. I dalje radi to što radi. Razočarala me Žiža. Žena ima 88 godina koja grabi, kupi, otima. Umesto da uči ovu decu. Ja to nisam video u životu. Više ne znam ko mi je prijatelj - nastavio je Miki.

Foto: RTV Pink

Pčelar je Drvetu mudrosti preneo i svoje stavove o ljubavnom trouglu u kome se nalaze pevač Sloba Radanović, njegova supruga stjuardesa Kristina Kockar i devojka blogerka Luna Đogani.

Foto: RTV Pink

Sloba je dobar dečko, ali oni i ja jako slabo pričamo, jer je on čovek u tim svojim problemima. Ne bih komentarisao Lunu i Kiju, jer me ne zanimaju, ali meni je stalo do tog dečka. Jedino što može da uradi je da otera obe u pi*ku materinu i da nađe treću devojku. On se dečko ukanalio. On je dobrica. Mada i ja kada sam se zaljubio, radio sam sve što i on. Zato neću da mu zameram. On nije glupan. Vidi on i da ovo nije za njega, nema gde. Zaljubio se. On da može iz svoje kože bi iskočio. Ovde njemu nema pomoći za to. Ja nemam pravo da mu kažem da ta devojka nije za njega. Ja vidim da on zbog nje pati, pravi probleme, ali j*bi ga, sam je izabrao - pričao je Đuričić.

Foto: RTV Pink

On je u nastavku razgovora rekao i zašto je puklo druženje između njega i Marka Janjuševića Janjuša, kao i šta ga je kod košarkaša razočaralo. Sve možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: STARI RIVALI PONOVO U AKCIJI: Miki i Saška se posvađali zbog HRANE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Maca Diskrecija

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'