AKTUELNO

Zetu ništa ne zamera.

Kristina Kockar i Enis Todić nominovani su zadrugari za izbacivanje ove nedelje. Večeras u studiju "Zadruge" gostuju porodice ovih takmičara. Pored Enisovih roditelja, gosti voditeljke Dušice Jakovljević su majka Kristine Kockar - Nadica, i njena kuma Vanja.

Foto: RTV Pink

Dušica je prvo želela da čuje od Nadice kako je izgledao trenutak kada joj je ćerka rekla da ulazi u "Zadrugu", a Kijina majka priznala je da je ostala zatečena i da nisu tada mnogo pričale.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada mi je rekla, ja sam je molila da plače kada joj se plače, da ne brine za mene, da ne brine ako joj neko kaže neku ružnu reč i da se ne svađa zbog mene. Rekla mi je da samo ulazi, bila sam iznenađena. Pitala sam je zašto, a ona mi je rekla: Mama, moram! Posle je i sama rekla da je ušla zbog Slobe - rekla je Nadica.

Foto: RTV Pink

Kijina kuma tvrdi da je ona zakopala svoje emocije prema Radanoviću i da nije želela da uđe u "Zadrugu" kako bi na test stavila svoja osećanja i probudila stare leptiriće u stomaku. Nakon ovoga majka Nadica ispričala je kako se Kija podigla nakon prevare.

Foto: RTV Pink

Teško joj je pao način, a posle... pa to je život. Nisam ogorčena na Slobu. Onda kada je ušla sa Anabelom, bolje da je tada bio jasan. Ja sam uzela godišnji. Meni bude teško, njoj bude teško. Malo je pomogla i stručna pomoć. Imala je košmare, pa bude sve ok, pa opet uveče loše. Dosta je čvrsta, ali nema žene koja nije plakala zbog ljubavi, nije to problem. Samo se ona brzo podigla i svima je to bilo čudno. Podigla se uz moju pomoć - izjavila je Kijina majka.

Foto: RTV Pink

Nadica je dodala kako za probleme u braku svoje ćerke nije znala, jer joj ćerka to nije pričala, a kuma je dodala da se novi dečko Andrija desio tek kada je Sloba javno priznao da je prevario svoju suprugu.

PROČITAJTE: VOLELA BIH DA OSTAVI LUNU I POMIRI SE SA ŽENOM! Baka Kije Kockar ISKRENO o Slobi i braku o kojem BRUJI BALKAN

Autor: S. K.

#Enis Todić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'