AKTUELNO

Brak su možda uništili, ali ne žele i njegovu karijeru!

U toku noći Kristina Kockar razgovarala je sa Drvetom mudrosti o svom mužu Slobi Radanoviću koji se pred kamerama najvećeg i ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - Zadruga, zaljubio u drugu devojku blogerku Lunu Đogani sa kojom je započeo emotivnu vezu.

Foto: RTV Pink

Kija je na početku razgovora rekla kako su je svi sjajno prihvatili i da je zadovoljna uslovima u "Zadruzi". Drvo je od Kije želelo da čuje kako se oseća kada vidi Slobu da leži po ceo dan u krevetu, a ona je rekla da mu je prišla nekoliko puta i pitala ga šta se desilo i da li je dobro, dodala je da ne zna u čemu je problem i da je čula razne priče u vezi njenog muža.

Foto: RTV Pink

Čula sam da je hteo da pobegne. Verovatno je hteo da pobegne zato što je napet i zato što se njemu dešavaju stvari koje sam ja prolazila i potpuno ga razumem - rekla je Kija.

Na pitanje kako je Sloba reagovao na to što ona ima dečka, Kristina je rekla da misli da Radanović glumi, jer nije očekivala tako blagu reakciju od pevača i da je to možda kap koja je prelila punu čašu.

Foto: RTV Pink

Kristina je dodala i kako se najbolje slaže sa Miljanom Vračevićem i da joj je on za sada najbolji prijatelj, ali i da pevača smatra najboljim prijateljem. Istakla je i da je sa Anđelom Vešticom dosta dobra pošto ih vezuju iste stvari, a to su momci koji ih čekaju napolju. Na pitanje zašto Slobu više ne zove Boba nego Slobodan, Kija je rekla kako se malo odvikla od tog nadimka.

Foto: RTV Pink

Tako ga zovem pet godina, ali Slobodan kažem jer niko ne zna o kome pričam kada kažem Boba. Slobodan nisam navikla da ga zovem. Ja ću se truditi da ga zovem Sloba, da mu ne ugrozim umetničko ime - izjavila je Kristina.

Ceo razgovor Drveta mudrosti i Kije Kockar možete pogledati u donjem video-snimku.

PROČITAJTE: TOME SE NISU NADALI: Kija OTKRILA kakav joj je PLAN za Slobu i Lunu KAD IZAĐU NAPOLJE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'