AKTUELNO

Miki i pevač postali profesori večernje škole!

Sloba Radanović većinu dana i večeri proveo je u krevetu. Njegova devojka Luna Đogani rekla je da se pevač "raspada" od umora zbog njegove supruge Kristine Kockar koja je već nekoliko dana u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Drvo mudrosti u toku noći pozvalo je Slobu Radanovića u Rajski vrt kako bi proverilo kako se pevač oseća, a on je izjavio da je bilo boljih dana i da je sam kriv za sve što mu se dešava u životu. U toku njihove priče ušao je i Miki Đuričić, a Drvo i pčelar su svojim razgovorom uspeli da vrate osmeh na lice pevaču.

Foto: RTV Pink

Iskreno, meni je sinoć došlo u jednom trenutku da pobegnem od svega. Mada sam shvatio da bih onda ispao najveća moguća pi*kica kada bih pobegao od svojih problema i okrenuo leđa nekome - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Može da te maže go*nima svaki dan! Šta te briga! Ti imaš svoju ljubav, zaljubio si se i to je to - tešio je Miki pevača.

Foto: RTV Pink

Kako bi se malo zabavili Drvo mudrosti Mikiju i Slobi dalo je zadatak da otvore večernju školu, a nakon ovoga ostali su oduševljeni. Nekoliko minuta kasnije Drvo je u Rajski vrt pozvalo Slobinu devojku Lunu Đogani, koja je rekla da joj se preko noći život promenio. Da bi mu popravila raspoloženje Jelena Golubović Slobi je donela deo hrane od slave.

PROČITAJTE: NIJE JEO NA NJENOJ SLAVI, PA JOJ ZAMERIO! Miki ogovarao Jelenu: Danima se nije umila, preterala je! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'