AKTUELNO

Nisu se pomerili dok sve nisu rešili!

Odnos Slobe Radanovića i njegove supruge Kije Kockar u rijalitiju Zadruga je, u najmanju ruku, čudan. Oni su saglasni s tim da ne osećaju više ništa jedno prema drugom, ali to ne znači da su rešili sve probleme. Tako su sinoć sedeli i razgovarali o svemu što ih je mučilo.

Foto: TvPink Printscreen

Prva tema njihovog razgovora bili su čuveni tvitovi koje je Radanović postavljao pre nekoliko godina, a koji su sad isplivali na videlo. Među njima se nalazi i jedan koji se odnosi na porodicu Đogani, za koji on tvrdi da ga nije napisao:

Znaš i sama da ne koristim tviter, o čemu pričaš ti? Kad je to bilo? Ja to nisam napisao, pokušavate da me posvađate! To nije spomenuto do trenutka dok si ti ušla - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da je to tvoj tviter profil, koga praviš budalom? Brate, to si ti napisao! Šta ti misliš da sam ja to namestila? Koji si ti seljak! - odgovorila mu je supruga.

Nakon toga, oni su se ponovo vratili na temu Kijinog dečka Andrije, jer je njega zanimalo koliko se oni dugo znaju:

Ja njegovu porodicu znam već šest godina, imali smo nešto leto pre tebe. Nisam ga videla to leto kad smo mi bili zajedno. Videla sam ga sa tobom sledeće leto, i bili smo čak za njegovim šankom - odgovorila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku se povela rasprava na temu Slobinog mobilnog telefona, koji je Kija navodno izgubila:

Kad si izgubila moj telefon? - upitao je pevač.
Kad sam bila u Budvi. Ostavila sam Vanji kola i uzela taksi do nje, moj sam koristila, stavila sam tvoj pored sebe i zaboravila. Vrlo bitna stvar, znam, jer su mnoge stvari bile na tom telefonu. - odgovorila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba PRVI PUT bio iskren, pa rekao: SVE BIH OPET PONOVO! (VIDEO)

Sve to, ali i još mnogo toga o čemu su ovi bračni drugovi pričali, možete pogledati u videu ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'