AKTUELNO

Posle svađe sve je slađe!

U rijalitiju Zadruga nastala je noćas prava pometnja kada su Luna Đogani i Sloba Radanović raskinuli vezu koju su započeli u ovom šou programu. Naime, blogerka je poludela na pevača zbog odnosa koji on ima sa Kijom, njegovom još uvek zakonitom suprugom, te mu je rekla da želi da ne provode neko vreme zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Posle izvesnog vremena, Luna se uputila kod Slobe, koji je bio u radionici, jer nije mogla da izdrži da ne vidi kako je. On je tada, još uvek, bio iznerviran zbog svega:

Luna, šta si mi rekla pre pola sata? Ne treba mi niko ovde. Ja hoću da budem sam. Ja tebe razumem 100 posto. Ja ništa loše ne radim, zaista. Ne mogu da kažem da nisi u pravu. Ne mogu više da izdržim, kunem ti se, ne mogu. Ti ćeš da mi okreneš leđa kad mi najviše treba. Šta ti znači da se iskuliramo? - upitao je on.
Da ne budemo zajedno. Možda ćeš shvatiti da je tako bolje. Je l' ne vidiš šta se dešava? - upitala je Luna njega.

Njihovu celu raspravu pogledajte ovde:

Međutim, nakon dugog razgovora, Luna je odlučila da se ipak pomiri sa Radanovićem:

Izvini što sam ti rekla da ću da se iskuliram, stvarno sam to htela, ali ne mogu. Ne mogu da te ostavim samog. Želim da budem pored tebe i kad ti je loše i kad ti je dobro. Da te ljubim i grlim, prebacujem svoju energiju na tebe, kakva god da je. I ništa što ti radiš sa njom meni ne smeta, samo mi je teško što se osećam kao da ja ne pripadam tome. - rekla je ona.

Rastrzan zbog situacije u  kojoj se nalazi Sloba se rasplakao,a njegova devojka Luna ga je snažno zagrlila i pružila mu reči utehe. Kako je izgledalo pomirenje ovih golupčića, pogledajte u videu ispod:

PROČITAJTE JOŠ: NISU IZDRŽALI! RASKINULI LUNA I SLOBA! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'