AKTUELNO

Po drugi put najmanji džeparac.

Kao i svakog ponedeljka, u Belu kuću je stigao džeparac koji će moći da potkrepi ovonedeljne potrepštine zadrugara. Kako je za vođu izabran Lepi Mića, on je mislio da na ravne časti raspodeli svu dobijenu sumu, međutim, nastao je veliki haos, jer je bilo ukućana koji su dobili malu sumu novca.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi koji je imao zamerku bio je Miljan Vračević koji je dobio najmanju sumu novca. No, to ga ne bi previše ni uzrujalo da ovo nije drugi put da dobija mali džeparac, pa ga je uhvatila panika kako će se ove nedelje izboriti sa troškovima.

Dok je još raspodela bila u toku, zadrugari su jedni druge ispitivali ko je koliko dobio, pa su nastale još veće prepirke. Filip Đukić se takođe pobunio jer je dobio mali džeparac. Nesuglasice su nastale zbog Mićinog obećanja da će mu kada bude vođa dati najveći džeparac, što sada nije ispunio.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao si mi pre par dana da ćeš mi dati najveći džeparac - iznerviran je bio Filip.
Nisam te video. Boli me *urac, nisam te video - branio se Mića.

Mića je u svoju odbranu istakao da uvek pozajmljuje novac ukućanima kada ima i da su ovog puta to bili Nemanja Đerić Đekson, Marko Janjušević i Anđela Veštica, a takođe je napomenuo da mu Filip nije bio na vidiku dok je delio zadnje novčanice.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Taktika ili prava ljubav? Kija PRED Slobom POZDRAVLJA NOVOG DEČKA! (VIDEO)

Ova prepirka se nastavila u nedogled, došlo je do opšteg nereda, a kako se sve završilo, pogledajte u video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Miljan Vračević

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'